.
.

Klanten aan het woord

Lees hier wat klanten vinden van mijn begeleiding en werkwijze:


"Ik gun iedere bestuurder een Joyce"

Joyce heeft een grote en belangrijke rol gespeelt bij het door-ontwikkelen van Poort6.

In haar rol als interim bestuurssecretaris heeft ze mij als een echte rechterhand enorm gesteund, met raad en daad. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij het professionaliseren van de overleg- en besluitencyclus. Met stevige en goede formats voor MT, RvC, OR en een heldere bestuurskalender waarop gestuurd kan worden is de kwaliteit en het tempo van besluitvorming enorm verbeterd. Joyce heeft met haar goede pen ook de kwaliteit van diverse stukken positief beïnvloed.

De “zachte” kant van samenwerken is bij haar ook in goede handen. Ze kent zichzelf en ziet de ander. Ze is in haar communicatie duidelijk, helder en schroomt niet om ook moeilijke dingen bespreekbaar te maken. Ze heeft ook brede methodische kennis om (zelf) evaluaties of brainstormen te begeleiden. Ook dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het MT, de RvC en de hele organisatie.

Joyce heeft naast oog voor mensen ook oog voor detail. Maar ze overziet ook continu het grotere geheel. Daardoor verliest ze zich niet in futiliteiten maar kan wel zorgen dat de punt op de i komt. Joyce is bovendien een enorm harde en effectieve werker die zonder slag of stoot bergen verzet.

Ik heb de samenwerking met Joyce als zeer prettig ervaren en gun iedere bestuurder een Joyce naast zich.


Marije Buursink
directeur-bestuurder Poort6

Focus en structuur

Ik heb Joyce bij Poort6 in haar rol als bestuurssecretaris leren kennen als iemand die heel bevlogen is en graag een bijdrage levert aan de organisatie. Ze kan daarbij heel goed schakelen van strategie naar uitvoering en vice versa. Als manager Vastgoed ben ik verantwoordelijk voor het maken van investeringsvoorstellen. Doordat Joyce naar dit proces heeft gekeken en verbeteringen heeft doorgevoerd o.a. door structuur aan te brengen in de documenten, kunnen wij als MT onszelf focussen op de inhoud, loopt de besluitvorming soepel en is deze navolgbaar.

Ben je op zoek naar iemand die je organisatie een stap verder kan helpen op het gebied van processen en besluitvorming of zoek je als management of bestuur naar iemand die je helpt focus aan te brengen dan zou ik voor Joyce kiezen.

Wim van den Herik,
manager Vastgoed, Poort6

Bewustwording en flow

Joyce helpt Ontwikkelcentrum Groe! van de Gemeente Ede als trainer en coach. Ze is aanwezig bij vergaderingen en bijeenkomsten en geeft daar gevraagd en ongevraagd feedback op de doelen in de bovenstroom en de observaties in houding en gedrag in de onderstroom.

Deze taak is haar op het lijf geschreven: ze kan goed observeren, snel schakelen tussen abstracties en is ferm en vriendelijk in haar feedback. Met die talenten zet ze in op de zwakste schakels in de samenwerking en versterkt ze via bewustwording de flow in het team.

De reacties van mijn collega’s, die haar hebben ervaren, zijn zeer positief. Ik wens ons een lang, prettig en constructief vervolg van onze samenwerking. 

John Verplanke
opleidingscoördinator, Gemeente Ede


Direct toepasbaar en effectief

Haar jarenlange ervaring als coach, manager en adviseur maakt dat Joyce snel de kern van vraagstukken doorziet. Ze kan goed luisteren, oordeelt niet en stelt op een prettige manier haar vragen.

Ze helpt je op deze manier niet alleen vraagstukken te doorgronden, maar zet je ook aan het denken. Wat zijn je eigen kernwaarden en drijfveren? Hoe pas je die toe en wat kun je daarin veranderen of verbeteren? Joyce is praktisch ingesteld.

De handvatten en inzichten die zij geeft, zijn direct toepasbaar en zorgen meteen voor effect.

Corine de Smit
kwaliteitsmanager


berg-en-dal_1
berg-en-dal_1
downloaden
downloaden
gemeente ede
gemeente ede
WVV_1
WVV_1
gelderse vallei
gelderse vallei
Logo Poort6 Blauw-BLAUW rgb
Logo Poort6 Blauw-BLAUW rgb
woCom
woCom
logoTOT
logoTOT
De Sleutel
De Sleutel
Fraey
Fraey
INTOS_1
INTOS_1
WIJ Groningen
WIJ Groningen
OIP
OIP
logo dictu
logo dictu
logo emcm
logo emcm

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn